Tabere de schi

Tabere de schi pentru familii

Concediul în familie poate fi atât de relaxant! Pentru copii, monitorii de schi sunt adevărați eroi ai stațiunilor. O zi petrecută pe pârtie, cu grupul este o experiență de nedescris care merită încercată. Seara vă veți bucura să vă revedeți copiii, cu ochii strălucind de bucurie, pentru că au petrecut o zi plină de activități. Tabere de schi pentru copii între vârstele de 4-9 ani.

Tabere de schi
tabara schi

Tabere de schi pentru copii între 7-18 ani

Copii pot învăţa bazele acestui minunat sport cu ajutorul unui monitor ski calificat, până când părinții stau relaxați. Tabăra de schi reprezintă un mijloc ideal de destindere. Nu trebuie să vă îngrijiți Dumneavoastră de organizarea programelor, ele intră în atribuţia conducătorilor taberei. Copiii pot stabili noi contacte, pot lega noi prietenii, să admire frumuseţile naturii, şi toate acestea distrându-se într-o companie plăcută. În plus, pot afla, învăţa multe lucruri noi.

Tabere de schi
tabara schi

Tabere de schi în Austria

După ce ai exersat pe pârtiile din Toplița, iarna aceasta ai ocazia să participi la o tabără de ski organizată în Austria. Se pot înscrie familii cu copii care au experiență în schiat. Acceptă provocarea și alege din aproximativ 760 de kilometri de pârtii de schi!

Tabere de schi în Austria
tabara schi